Om teamet

Siw Tosterud

Siw er utdannet massasjeterapeut og friskvernskonsulent fra Axelssons, samt treningsveileder fra NIH. Hun har lang erfaring med sitt eget håndverk, og er meget godt innsatt i menneskelig helhet. Dette gjør Siw til en ypperlig utøver av massasje alene, og massasje som del av tverrfaglige behandlingsprogrammer i samarbeid med resten av teamet. Hun har også timer på 5029 med trening og bevegelighet.

Siw har en dyp og kraftig behandlende massasje som grunnstil, og har jobbet spesielt mye med syklister og andre toppidrettsutøvere og mosjonister.

Steinar Kroksæter

Steinar har virket som kommunikolog siden 2007 og ernæringsterapeut siden 2013. Hvordan vår tankeverden og kommunikasjon fungerer, og hvordan dette samspiller med for eksempel over og undervekt, betennelser og fordøyelsen ved mange kroniske helseproblemer ble naturlige temaer og arbeide med og fordype seg i. Blant annet ved ulike varianter av utmattelse eller ”gått i veggen”.

Steinar er ofte med på første møte med nye kunder for å vurdere hva slags tiltak i hvilken rekkefølge som trengs.

Steinar har også en særlig interesse for læring, lese, regne og skrivevansker, og har jobbet med dette siden 2008. Først flere år i skolen og seinere i privat praksis. Steinar er daglig leder på 5029.

Morten Aanerud

Morten er en særdeles dreven og erfaren naprapat og kommunikolog. Han har drevet egen klinikk som naprapat siden 2003, og startet med sorteringsarbeid som kommunikolog i 2007. Morten er en nøkkelperson i våre tverrfaglige programmer, og er ofte med på første time med nye kunder for å forstå helheten av problemet og vurdere hvilke grep som trengs i hvilken rekkefølge.

Morten har mye erfaring med toppidrettsfolk og mosjonister. Både med manuell medisinsk behandling, og det som har med mentale prosesser og prestasjon å gjøre.

Christina Karlsson

Christina har jobbet i 25 år med mennesker og helse. De første årene i rusmiddelomsorgen, oppsøkende tjenester og som miljøterapeut ved institusjon, og etter hvert mer med pårørende.

De siste årene har hun vært veileder på Funksjonellmedisinsk Institutt i Oslo, og opparbeidet seg solid kunnskap og erfaring med ernæring og hvordan dette er knyttet til mental helse, overgangsalder, betennelser og fordøyelsesplager.

Hun er utdannet kommunikolog og helsefagarbeider, og har studert teologi ved Universitet i Oslo.

På 5029 jobber hun mye med parterapi, og problemer knyttet til kvinnehelse i alle aldersgrupper.

Våre artikler

Vekk fra deg og inn til meg

En røff guide for bedre selvkontakt
Ordet «selvkontakt» hos 5029 innebærer økt tilknytning og klarhet til egen indre opplevelse...

Læringsutvikling hos Klinikk 5029

Klinikk 5029 på Jessheim tilbyr hjelp innen lese, regne og konsentrasjonsvansker. Jeg som jobber med dette har utgangspunkt i min utdanning som kommunikolog. Jeg bryr meg lite om diagnoser...

Christinas Fastfood presenterer: 5029Knekkebrødet

Velkommen til Christinas Fastfood

En røff guide for trygg og effektiv uttøying av muskler

Det finnes mengder av metoder og teknikker for uttøying. En av disse er PNF. Det står for proprioseptiv nevromuskulær fasilitering. Denne teknikken benytter seg av en nevrologisk refleks...