Kombinert bildediagnostikk og naprapatbehandling på 5029

Vi på 5029 er stolte av å presentere vårt unike tilbud: radiologisk utredning med for eksempel MR-diagnostikk kombinert med naprapatbehandling! Dette er en tverrfaglig tjeneste der bildediagnostikk utgjør grunnlaget for videre behandlingsløp. Med dette vil du som kunde oppleve en mer sammenhengende behandlingsprosess, med mer presis utredning og tryggere behandling.

Tettere samarbeid gir økt trygghet for deg

Tradisjonelt har samarbeidet mellom klinikere og radiologer vært begrenset; man har i stor grad jobbet adskilt fra hverandre. Vi på 5029 mener at sammenslåing av ressurser er positivt for våre kunder – og derfor har vi utviklet et nytt tilbud som kombinerer radiologisk utredning med dr. Thomas og naprapatbehandling med Morten.

Her samarbeider kunden, Thomas og Morten om å oppnå et godt resultat. Du som kunde får muligheten til å benytte deg av den beste kompetansen innen både bildediagnostikk og naprapatbehandling. Vi vet at smerter i kroppen medfører stress og bekymringer for mange. Når du kommer til oss for hjelp, kan du være sikker på at vi ikke gir oss før vi kommer til bunns i hva som foregår i kroppen og hvordan dette best kan behandles.

Thomas og Morten – dyktige fagpersoner med lang erfaring

På 5029 er vi så heldige å ha medarbeidere med kompetanse på mange ulike områder. Vi tror at tverrfaglig samarbeid skaper best resultater for våre kunder. Som her, med Morten og Thomas.

Morten Aanerud er naprapat og kommunikolog på 5029. Han er svært erfaren, og har drevet egen klinikk som naprapat helt siden 2003. Morten er god til å forstå helheten i problemer og vurdere hvordan de kan løses.

Thomas Aleksander Skog jobber som lege og kommunikolog på klinikken. Han har jobbet som radiolog siden 2002, og er meget dreven i sitt fag. Hans subspesialitet er nevroradiologi, der han konsentrerer seg om sykdommer knyttet til sentralnervesystemet. Thomas jobber også 50 % på Ullevål Sykehus, der han har vært overlege siden 2007.

Du kan lese mer om Morten og Thomas her

Effektiv behandling for hode, nakke og rygg

Kombinert bildediagnostikk og naprapatbehandling hos 5029 er et tilbud for alle som sliter med smerter i hode, nakke eller rygg, og ønsker grundig utredning for dette. Dersom man mistenker at man har behov for bildediagnostikk, får man gjerne time hos Thomas direkte. Det hender også at Morten oppdager behovet under behandlinger, og sender kunder videre til Thomas.

Bildediagnostikk er ofte en naturlig del av utredningen – men ikke alltid. Det første vi gjør under konsultasjon med deg er å vurdere om det faktisk er behov for å få tatt et bilde. Det er nemlig ikke alt man trenger å ta bilde av! Dessuten har noen av våre kunder fått bilder tatt ved flere anledninger tidligere, og da kan vi like gjerne ta en titt og gå gjennom disse med deg.

Hvordan fungerer det?

  • Etter en kort innledende konsultasjon med Thomas, skrives det henvisning til MR dersom det konkluderes med at bildediagnostikk er hensiktsmessig.
  • MR-undersøkelsen utføres hos vår leverandør Unilabs Røntgen. Du får time på en av deres avdelinger innen relativt kort tid; fra noen dager til maksimalt to uker. Etter bildet er tatt, sendes dette til Thomas.
  • Det settes så opp et nytt møte mellom deg, Thomas og Morten. Thomas forklarer hva han ser på bildet på en grundig og forståelig måte. Dette for at både du og Morten skal få en god forståelse av hva som er det reelle problemet.
  • Deretter lager og iverksetter Morten et behandlingsløp som er presist og trygt for deg, basert på resultatene fra bildediagnostikken.
Kontakt oss gjerne hvis du har spørsmål om tjenesten!

Bildediagnostikk: godt utgangspunkt for riktig behandling

Thomas er en svært kompetent fagperson innen nevroradiologi, og har en evne til å forklare resultatene av MR-undersøkelser på en god måte. Når Thomas forteller hva han ser på bildene, vet vår dyktige naprapat, Morten, hvilken behandling som vil være gunstig i det unike tilfellet. Da får han også vite om det er områder av kroppen som bør behandles med forsiktighet for å unngå ytterligere skade. Morten kan legge opp en presis strategi, og du kan være trygg på å få riktig behandling for dine problemer.

Samarbeid med fastlegen

I hovedsak er formålet med tjenesten vår å vurdere nakke- rygg- og hodeproblematikk. Det hender likevel at vi oppdager andre problemer knyttet til for eksempel muskler, hevelser eller brokk. En sjelden gang oppdager vi også ting som er av mer alvorlig art. Kanskje kreves det for eksempel operasjon, og da vil det ikke være gunstig å starte med naprapatbehandling hos oss.

Vi ønsker å ha et tett samarbeid og god kommunikasjon med din fastlege. Oppdager vi noe som er fastlegeordningens ansvarsområde, videreformidler vi dette til fastlegen. Som lege kjenner Thomas behandlingssystemet fra innsiden, og han kan dermed gi råd om blant annet hvor pasienten bør sendes og hvor raskt man bør komme i gang med behandling.

Fastleger kan dessuten sende pasienter til oss! Ofte opplever de at det er vanskelig å finne ut hva som ligger bak enkelte typer symptomer, som svimmelhet. Da kan tverrfaglig utredning og behandling hos oss være en god løsning.

Du sparer også tid!

En stor fordel med vår tjeneste er at prosessen fra utredning til behandling blir raskere for deg. Dersom du som pasient må gå gjennom flere ledd, kan dette innebære ventetid og en usammenhengende prosess. Hos oss vil du derimot oppleve god flyt, og kortere vei fra symptomet er oppdaget til du igjen er friskmeldt.

Bestill time til kombinert bildediagnostikk og naprapatbehandling

Dersom du ønsker utredning og behandling for dine smerter, kan du ganske enkelt ringe oss på 63975029 for å bestille time.

Vi forstår at det kan være vanskelig for deg som kunde å vite om bildediagnostikk er riktig vei å gå. På telefonen vår møter du Christina, som er en kløpper til å forstå hvilke av våre tjenester du trenger. Hun setter gjerne i gang riktig prosess for deg.

Våre artikler

Det holder det sa Gundersen, det klarer seg med det

Det holder det, sa Gundersen, det klarer seg med det.
No'n overfall om natta må'n alltid regne med.
Vi peller opp en to tre lik hver mårra, det er alt,
det pleier vi å regne som normalt.

Sansenes magi

«Outside stuff pierce through to you and decides you. And though you are you no matter what someone says what is false or true. Regardless of how soft or hard they say the true you looks like, hears like, feels like, tastes like or smells like, you are you.» - PIERCED fra albumet Steingrunn av OIX.

FOMO - Fear of missing out!

For noen år tilbake hadde jeg en sorteringstime med en ung kvinne som ulykksalig meddelte at hun hadde veldig sterk FOMO. Jeg hadde aldri hørt uttrykket før, og den unge kvinnen lærte villig vekk hva FOMO var for noe

Hva er sorteringsarbeid på Klinikk5029?

Sorteringstime kaller vi timer der vi hovedsakelig snakker sammen. Noen bruker ordet samtaleterapi. Det foregår imidlertid mye mer enn samtale i disse timene.

Ny tjeneste på 5029

Vi på 5029 er stolte av å presentere vårt unike tilbud: radiologisk utredning med for eksempel MR-diagnostikk kombinert med naprapatbehandling!

Parterapi og sexologi med Sunna

På Klinikk5029 ønsker vi å unngå at våre kunder kommer igjen og igjen med det samme, eller ny variant av det samme helseproblemet.

Dette er 5029

På Klinikk5029 ønsker vi å unngå at våre kunder kommer igjen og igjen med det samme, eller ny variant av det samme helseproblemet.

Vekk fra deg og inn til meg

En røff guide for bedre selvkontakt
Ordet «selvkontakt» hos 5029 innebærer økt tilknytning og klarhet til egen indre opplevelse...

Læringsutvikling hos Klinikk 5029

Klinikk 5029 på Jessheim tilbyr hjelp innen lese, regne og konsentrasjonsvansker. Jeg som jobber med dette har utgangspunkt i min utdanning som kommunikolog. Jeg bryr meg lite om diagnoser...

Christinas Fastfood presenterer: 5029Knekkebrødet

Velkommen til Christinas Fastfood

En røff guide for trygg og effektiv uttøying av muskler

Det finnes mengder av metoder og teknikker for uttøying. En av disse er PNF. Det står for proprioseptiv nevromuskulær fasilitering. Denne teknikken benytter seg av en nevrologisk refleks...