5029 Arrangement

Egne arrangementer

5029 holder kurs, foredrag, minikonserter, kunstutstillinger og mye annet. Det meste i våre egne lokaler på Jessheim, og av og til eksternt. Følg oss på sosiale medier for å få med deg hva som til enhver tid er aktuelt.

Utleie av lokaler

Lokalene våre kan leies av bedrifter eller privatpersoner på kveldstid og i helger. Til for eksempel bursdager, konfirmasjon, firmaevents, kurs, utstillinger eller gruppetimer.

Om du trenger langbord til middag, hyggelige sittegrupper eller stoler i konsert eller kurs oppsett, har vi det du trenger. Lyd og bildeløsningene våre er av høy kvalitet, fleksible og enkle og betjene. Vi har kopper og kar til 40 personer, og et kjøkken utstyrt etter god hjemmestandard. Lokalet har også tre, eventuelt fire tilstøtende rom/kontorer som kan benyttes til lekerom, gaverom, sittegrupper, ekstra garderobe, høylytte diskusjoner eller annet ønskelig. Trådløst nettverk er selvfølgelig tilgjengelig.

Pris:
5000,- inkludert vask pr dag.
Vi har også mulighet til å formidle noe personale til servering eller annet.

Ta kontakt på post@5029.no eller 6397 5029 for spørsmål og booking.

Våre artikler

Ny tjeneste på 5029

Vi på 5029 er stolte av å presentere vårt unike tilbud: radiologisk utredning med for eksempel MR-diagnostikk kombinert med naprapatbehandling!

Parterapi og sexologi med Sunna

På Klinikk5029 ønsker vi å unngå at våre kunder kommer igjen og igjen med det samme, eller ny variant av det samme helseproblemet.

Dette er 5029

På Klinikk5029 ønsker vi å unngå at våre kunder kommer igjen og igjen med det samme, eller ny variant av det samme helseproblemet.

Vekk fra deg og inn til meg

En røff guide for bedre selvkontakt
Ordet «selvkontakt» hos 5029 innebærer økt tilknytning og klarhet til egen indre opplevelse...

Læringsutvikling hos Klinikk 5029

Klinikk 5029 på Jessheim tilbyr hjelp innen lese, regne og konsentrasjonsvansker. Jeg som jobber med dette har utgangspunkt i min utdanning som kommunikolog. Jeg bryr meg lite om diagnoser...

Christinas Fastfood presenterer: 5029Knekkebrødet

Velkommen til Christinas Fastfood

En røff guide for trygg og effektiv uttøying av muskler

Det finnes mengder av metoder og teknikker for uttøying. En av disse er PNF. Det står for proprioseptiv nevromuskulær fasilitering. Denne teknikken benytter seg av en nevrologisk refleks...