5029 Arrangement

Egne arrangementer

5029 holder kurs, foredrag, minikonserter, kunstutstillinger og mye annet. Det meste i våre egne lokaler på Jessheim, og av og til eksternt. Følg oss på sosiale medier for å få med deg hva som til enhver tid er aktuelt.

Utleie av lokaler

Lokalene våre kan leies av bedrifter eller privatpersoner på kveldstid og i helger. Til for eksempel bursdager, konfirmasjon, firmaevents, kurs, utstillinger eller gruppetimer.

Om du trenger langbord til middag, hyggelige sittegrupper eller stoler i konsert eller kurs oppsett, har vi det du trenger. Lyd og bildeløsningene våre er av høy kvalitet, fleksible og enkle og betjene. Vi har kopper og kar til 40 personer, og et kjøkken utstyrt etter god hjemmestandard. Lokalet har også tre, eventuelt fire tilstøtende rom/kontorer som kan benyttes til lekerom, gaverom, sittegrupper, ekstra garderobe, høylytte diskusjoner eller annet ønskelig. Trådløst nettverk er selvfølgelig tilgjengelig.

Pris:
5000,- inkludert vask pr dag.
Vi har også mulighet til å formidle noe personale til servering eller annet.

Ta kontakt på post@5029.no eller 6397 5029 for spørsmål og booking.

Våre artikler

Fordøyelsesproblemer og stress

Traumer, uavklarte livskriser eller slitsomme faser i livet kan påvirke fordøyelsen vår negativt. Dette er en artikkel om hvordan stress påvirker tarmen og magen vår, og hvordan vi jobber med å løse opp i stress FØR vi begynner med andre medisinske eller naturmedisinske tiltak.

Det holder det sa Gundersen, det klarer seg med det

Det holder det, sa Gundersen, det klarer seg med det.
No'n overfall om natta må'n alltid regne med.
Vi peller opp en to tre lik hver mårra, det er alt,
det pleier vi å regne som normalt.

Sansenes magi

«Outside stuff pierce through to you and decides you. And though you are you no matter what someone says what is false or true. Regardless of how soft or hard they say the true you looks like, hears like, feels like, tastes like or smells like, you are you.» - PIERCED fra albumet Steingrunn av OIX.

FOMO - Fear of missing out!

For noen år tilbake hadde jeg en sorteringstime med en ung kvinne som ulykksalig meddelte at hun hadde veldig sterk FOMO. Jeg hadde aldri hørt uttrykket før, og den unge kvinnen lærte villig vekk hva FOMO var for noe

Hva er sorteringsarbeid på Klinikk5029?

Sorteringstime kaller vi timer der vi hovedsakelig snakker sammen. Noen bruker ordet samtaleterapi. Det foregår imidlertid mye mer enn samtale i disse timene.

Parterapi og sexologi med Sunna

På Klinikk5029 ønsker vi å unngå at våre kunder kommer igjen og igjen med det samme, eller ny variant av det samme helseproblemet.

Dette er 5029

På Klinikk5029 ønsker vi å unngå at våre kunder kommer igjen og igjen med det samme, eller ny variant av det samme helseproblemet.

Vekk fra deg og inn til meg

En røff guide for bedre selvkontakt
Ordet «selvkontakt» hos 5029 innebærer økt tilknytning og klarhet til egen indre opplevelse...

Christinas Fastfood presenterer: 5029Knekkebrødet

Velkommen til Christinas Fastfood

En røff guide for trygg og effektiv uttøying av muskler

Det finnes mengder av metoder og teknikker for uttøying. En av disse er PNF. Det står for proprioseptiv nevromuskulær fasilitering. Denne teknikken benytter seg av en nevrologisk refleks...